Stodola Želiv

    Nově zrekonstruovaná stodola s ubytováním je jako stvořená pro vaši svatbu, oslavu nebo relaxační pobyt s rodinou či partou přátel.
V letním období si můžete pronajmout celý objekt pro svatbu nebo rodinnou či firemní akci. V bezprostřední blízkosti nechybí koupací jezírko. V zimě využijete ubytovací část včetně wellness zóny. Pronajímáme vždy celý objekt. Budete tak mít soukromí a všechny prostory jen pro sebe. Kuchyně je plně vybavena nádobím i kuchyňskými pomocníky. V celém objektu je volně dostupná wi-fi. Parkoviště pro 12 aut přímo u stodoly.
V prvním podlaží najdete obývací pokoj s pohodlnou sedačkou a O2 TV, plně vybavenou kuchyň a jídelní stůl pro 12 lidí, který láká vychutnat si dobré jídlo nebo si zahrát karty. Nechybí wc.
Druhé podlaží se nese ve znamení relaxu. Ložnice a knihovna s posezením svádí ke sladkému nicnedělání. Na stejném patře je druhý dvoulůžkový pokoj a koupelna včetně sprchového koutu a vany.
Ve třetím podlaží se nacházejí 4 podkrovní dvoulůžkové pokoje a 2 koupelny. Točitým schodištěm můžete projít přímo do STODOLY. Ideální pro antré nevěsty.
TOPlist