Hotel Artaban

    Hotel Artaban**** je jedním z nejmodernějších hotelů v destinaci. Je situován přímo v centru města Žirovnice. Nabízí prostorné pokoje, restauraci, bar s bowlingovými drahami, prostory pro konference, semináře nebo soukromé oslavy jako např. svatby. Nabídku hotelu tvoří také vinný sklep, bar na střešní terase a wellness s vířivkou, parní saunou, infra saunou a soláriem. K wellness patří rovněž pestrá škála masáží a kosmetické služby. V celém objektu je k dispozici bezplatné Wi-Fi a hosté mohou využít bezplatného parkoviště v blízkosti hotelu. Samozřejmostí je bezbariérový přístup do všech částí hotelového objektu. Hotel disponuje kapacitou (ubytovací část) 30 pokojů se 76 lůžky.
Pokoje jsou moderně zařízené s vlastní koupelnou (vana nebo prostorná sprcha, fén) a samostatnou toaletou. Ve všech pokojích je k dispozici minibar, TV s plochou obrazovkou, posezení a bezpečnostní schránka. Samozřejmostí jsou speciální zdravotní matrace. V ubytovací služby zahrnují rovněž snídani.
Hotel Artaban**** Vám nabízí veškerý (komfort, servis, zázemí, ideální podmínky) pro firemní akce. Profesionální team má zkušenosti s pořádáním a organizací akcí od malých až po ty velké pro 120 osob. Dle velikosti a typu akcí hotel nabízí volbu ze čtyř možností konferenčních prostor, které jsou moderně vybaveny. Flipchart, projektor, plátno, ozvučení, mikrofon, internet, možnost uspořádání telekonferencí apod. jsou samozřejmostí. Toto vybavení je přizpůsobováno vždy dle konkrétních potřeb klientů.
V hotelu jsou k dispozici také některé administrativní služby jako je např. tisk nebo zapůjčení notebooku. Hosté mohou využít hotelovou půjčovnu kol a cyklistických helem, hůlek na nordic walking nebo v zimě půjčovnu běžek. Objekt hotelu je vybaven prostorným sálem se zrcadlovou stěnou. Sál je využíván pro cvičení nebo pro tanec.
V hotelové restauraci jsou podávány české speciality i pokrmy mezinárodní kuchyně. Vychutnat pohodu a klid a k tomu ochutnat dobrou kávu, sklenku vína nebo tradiční moučníky a dezerty. Bowling bar kromě dvou bowlingových drah nabízí rozšířený jídelní lístek hotelové restauraci jsou podávány české speciality i pokrmy mezinárodní kuchyně. V baru na letní terase si mohou hosté o pizzu a další speciality. Vinný sklípek je zásoben výbornými víny a je vhodný pro posezení menší skupiny.
Hotel Artaban**** je certifikovaným čtyřhvězdičkovým hotelem. Dále je nositelem certifikace I. stupně v rámci Českého systému kvality služeb a je certifikován jako hotel vstřícný k cyklistům (Cyklisté vítání) a hotel nabízející vhodné podmínky pro rodiny s dětmi (Baby friendly).
Dosažený rating Hotelu Artaban****, udělený klienty, přicházejícími prostřednictvím rezervačního portálu www.booking.com, je 9,2 - fantastické.
Nádherná krajina Českomoravské Vysočiny je stvořená pro relaxaci i aktivní odpočinek. Procházky lze kombinovat s hotelovým wellness nebo s cykloturistickými zážitky. Hotel Artaban je vzdálen asi 5 minut chůze od areálu zámku Žirovnice. V dojezdové vzdálenosti jsou výletní cíle jako např. Jindřichův Hradec, Pohádková říše Fábula v Kamenici nad Lipou, Pelhřimov, ZOO Jihlava, památky UNESCO v Telči nebo v Třebíči atd. Pěkný výlet je také jízda vláčkem po úzkokolejné trati Kamenice nad Lipou – Jindřichův Hradec nebo plavba lodí po Dalešické přehradě.
Na autobusovou zastávku dojdete za 10 minut a vlakové nádraží Počátky je 3 km daleko. Do Telče se dostanete za 30 minut autem.

 
  
TOPlist